FANUC na sejmu IFAM 2020 - VABLJENI

Vsi, ki vas zanima prihodnost v industriji, ste tudi letos toplo dobrodošli na enega najpomembnejših strokovnih dogodkov v tem delu Evrope - sejem robotike in robotizacije IFAM. Odlična priložnost za vse strokovne kadre, da se seznanijo z najnovejšim trendi in rešitvami, je namenjena predvsem tistim, ki iščejo nove ideje zase ali svoje podjetje. Pri izzivih digitalizacije, ki nas še čakajo, robotika že sedaj igra zelo pomembno vlogo, saj ne predstavlja le enostavne funkcionalnosti temveč kompleksno integracijo bistveno bolj funkcionalnih tehnologij.

Daleč največja senzacija na sejmu IFAM, je bil leta 2017 naš FANUC Robot M-2000 - najmočnejši 6-osni industrijski robot na tržišču, z zmogljivostjo dvigovanja do 2,3 tone težkih predmetov, z dosegom do 4,7 metra in dvižnim gibom 6,2 metra, z zavidljivo skupno težo 12,5 tone - popolnoma drugačna perspektiva robotike.

Oglejte si video robota FANUC M-2000 

BREZPLAČNA VSTOPNICA ZA SEJEM IFAM 2020 

KAJ VAS ČAKA LETOS na IFAM-u? FANUC BO ZNOVA PRESENETIL

Naša udeležba na sejmu IFAM je postala stalnica. Kot vsako leto, bomo tudi letos prisotni z našimi partnerji (VIRS, MIKRON, PS LOGATEC in TEXIMP), hkrati pa bomo predstavili še nekaj naših vrhunskih izdelkov. Kot zanimivost bomo predstavili izobraževalno celico, kajti glede na vznemirljivo prihodnost s katero se sooča industrija, nas močno pritegne tudi izobraževanje. V podjetju FANUC se namreč zelo zavzemamo k spodbujanju in usposabljanju mlade generacije z namenom, da jih pripravimo na nove poklice s področja robotike. Dobro razumemo, da so tovrstna usposabljanja odlična podpora, kot tudi del našega prispevka k razvoju proizvodnje po vsem svetu.

                                  

Vse to in še več boste našli na našem razstavnem prostoru, kjer bomo z veseljem prisluhnili vašim potrebam in za vas poiskali pametno rešitev.

          

Sejem: IFAM 2020

Datum: 11. 2. - 13. 2. 2020

Lokacija: Gospodarsko razstavišče Ljubljana

Hala: A2

Razstavni prostor: 102/203

Spletna stran: www.fanuc.si

OBIŠČITE NAS na sejmu, še prej pa si zagotovite BREZPLAČNO VSTOPNICO 

Ključna beseda, ki jo vnesete ob registraciji je FANUC. Elektronsko sporočilo, ki ga boste prejeli, natisnite, saj velja kot vstopnica na sejem IFAM 2020.

Registracija je možna do pričetka sejma.

 

NOVA KOLABORATIVNA TEHNOLOGIJA - POGLEJTE, KAJ PRIHAJA 

 

Družba FANUC je vodilni proizvajalec na področju industrijske avtomatizacije, CNC krmilnih sistemov, robotov in proizvodnih strojev (ROBODRILL, ROBOCUT, ROBOSHOT in ROBONANO). Trenutno je po svetu nameščenih približno 600.000 FANUC robotov.  Z 264 lokacijami po vsem svetu in več kot 7.000 zaposlenimi, FANUC ponuja gosto mrežo v prodaji, tehnični podpori, raziskavam in razvoju, logistiki in servisnim storitvam za stranke.