Tisztelt Partnerünk!

Sok szeretettel meghívjuk Önt a FANUC első magyarországi robotikai versenyére a FANUC Olimpiára, és az azt követő szakmai egyeztetésekre!

Dátum: július 9, 09:00 - 12:30
Helyszín: Törökbálint, Torbágy utca 7, FANUC Hungary Kft. székház

 

Kérjük, regisztráljon megnyitónkra az oldal alján található űrlapon!

 

A versenyről:

    A FANUC szívügyeként tekint a jövő generációjára és az ő rájuk váró technológiai kihívásokra. Ennek szellemiségében kezdett el világszinten nagyobb hangsúlyt fektetni az oktatási intézmények segítésére és a diákság, valamint az oktatók képzésére. 2018-tól az Euroskills és Worldskills szakmai versenysorozatok egyik főtámogatójává vált, és a “Robot Systems Integration” szakmával a versenyszámok közé is belépett. 2019-ben sikerrel lebonyolította az első bemutató versenyt a kazani Worldskills-en, és a következő évektől a robotikai szakma a hivatalos versenyszámok közé emelkedik, amely egy meghatározó elemévé válik majd a több, mint 60 szakmának. 

A Magyarországon először megrendezett FANUC  Olimpia Robotikai Verseny a hivatalos válogatója a 2020 januárjában megrendezésre kerülő grazi Euroskills versenynek, melyet később évi rendszerességgel követnek majd a válogatók a soron következő Euroskills vagy Worldskills megmérettetésre.

Az Olimpián több lelkes, szakmailag elhivatott csapat fog versengeni, hogy a győztes majd európa, és a világ legélesebb eszű robotikai szakembereivel mérje össze a tudását a világversenyeken a jövőben. 

A programról:

08:30     -  09:00    -    Érkezés, regisztráció, fogadás
09:00     -  09:15    -    Verseny megnyitása, szalagátvágás
09:15     -  09:35    -    FANUC előadás - A robotok világa
09:35     -  09:50    -    FANUC előadás - FANUC és az oktatás
09:50     -  10:20    -    Magyar Kereskedelmi és Iparkamara előadás
10:20     -  10:45    -    Kávészünet
10:45     -  11:15    -    FANUC előadás - Az oktatórobotok
11:15     -  11:30    -    Verseny megtekintése    
11:30     -  12:30    -    Állófogadás, szakmai egyeztetések, verseny követése

 

Hamarosan találkozunk!


 

Ismerje meg a FANUC Oktató Robotot!

Egy teljesen az oktatási intézmények, tanárok és a diákok igényeire szabott, kulcsrakész megoldás, ami már akár holnap műhelyében, laborjában lehet!

További információk

A FANUC az Euroskills és Worldskills büszke partnere

A FANUC elkötelezett célja a fiatalabb generáció oktatásának támogatása, hogy felkészítsük őket az új robotikai munkakörök ellátására. Úgy gondoljuk, hogy az oktatás támogatása fontos részét képezi a globális gyártás fejlődéséhez való hozzájárulásunknak is.

Tudjon meg többet!