Automatizálási Napok

Törökbálint, FANUC Székház

Szeptember 9-16.

TurckEuchnerSchunkLenzeFanuc

A 2021-es év egyik legizgalmasabb hazai szakmai eseménye volt az ipari gyártásautomatizálás specialistái által szervezett Automatizálási napok. Az egyhetes rendezvényen az öt házigazda közös erővel mutatták be a robotika, a biztonság- és szenzortechnika, a megfogás-, illetve a hajtástechnika legújabb trendjeit és megoldásait egészen új megvilágításból.

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2022. szeptemberében újra megnyitja kapuit a rendezvény. Hasonlóan izgalmas és interaktív beszélgetésekkel és tematikával, de sok-sok újdonsággal várjuk azokat a célgépépítőket, mérnökirodákat és végfelhasználókat, akik érdeklődnek a gyártásautomatizálás legújabb vívmányai iránt.

Jöjjön el hozzánk, ha megismerné

  • a robotikában rejlő lehetőségeket
  • a biztonság- és szenzortechnika legújabb megoldásait
  • a megfogástechnika érdekességeit
  • a hajtástechnika újdonságait

...és bővítené szakmai ismereteit az automatizálásról!


A rendezvény ingyenes, limitált befogadóképességű és előregisztrációhoz kötött, melyet a jobb oldali űrlap kitöltésével tehet meg. Egy e-mail címmel csak egy vendéget tudunk regisztrálni. Bármely kérdés esetén keressen minket a marketing@fanuc.hu címen.


A rendezvényről

Egy asztalnál a gyártásautomatizálás szakértői!

Csatlakozzon hozzánk konferenciatermünkben és kövesse végig panelbeszélgetéseinket egy hatékony gyártórendszer felépítésének menetéről. Szakértő előadóink segítségével elemzünk egy teljes termelőrendszert, részfolyamatokra bontjuk, és megvitatjuk a folyamatban rejlő kihívásokat, új szabványokat és fejlesztési irányokat. 

Helyszín: 2045 Törökbálint, Torbágy utca 7., FANUC Hungary székház

Nézze meg videónkat a 2021-es rendezvényről:


Programterv

Szeptember 9 - Kizárólag Oktatási Intézmények részére

Szeptember 13-16 - Gépgyártók és végfelhasználók részére

09:30 - 10:00   Kapunyitás & regisztráció

10:00 - 10:05   Köszöntő

10:05 - 10:50   Interaktív panelbeszélgetés I.

10:50 - 11:10   Kávészünet

11:10 - 12:00   Interaktív panelbeszélgetés II. 

12:00 - 13:00   Ebédszünet

13:00 - 15:00   Workshop, demonstrációk, szakmai egyeztetések

15:00 -             Hivatalos zárás

 


Kiállítók

Euchner

„Az Ön partnere az ipari biztonságtechnika területén”. Biztonság az ember, a gép és a gyártott termék számára – erről gondoskodik 1953 óta családi vállalkozásunk. A különböző üzletágakban tevékenykedő ügyfeleink egyéni igényeinek megfelelően, az ipari biztonságtechnika szakértőjeként olyan megoldásokat fejlesztünk és gyártunk, amelyek használatával biztonságban tudhatják dolgozóikat a teljes gyártási folyamat során. Az emberek és a folyamatok védelme érdekében, segítséget nyújtunk a veszélyek és kockázatok minimalizálásában.

FANUC

A FANUC egy világvezető beszállító a gyártásautomatizálási megoldások, CNC vezérlések, ipari robotok, szerszámgépek és fröccsöntőgépek tekintetében. Az 1956-os alapítása óta a FANUC úttörő a CNC eszközök fejlesztésében. Több, mint 252 irodával világszerte és 6.500 alkalmazottal a FANUC teljes körű szolgáltatást nyújt partnerei számára, legyen szó értékesítésről, műszaki támogatásról, logisztikáról vagy ügyfélszolgálatról.

Lenze

A Lenze a gépgyártás egyik vezető automatizálási vállalata, köszönhetően a hajtástechnikai megoldások területén szerzett 70 éves tapasztalatnak. A portfolió méltán híres a kiemelkedő minőségű mechatronikai termékről, nagy teljesítményű hardver és szoftver rendszerekről, az automatizálás, a szolgáltatások és a digitalizálás olyan területeiről, mint a BigData adatkezelés, felhő alapú és a mobil alkalmazások, valamint az Internet of Things (IoT ) alapú szoftverek vonatkozásában.

Schunk

A Schunk immár 75 éve családi vállalkozásként a szerszám és munkadarab befogás valamint a gyártásautomatizálás területén meghatározó szerepet tölt be. Világszerte 34 országban működő leányvállalataival optimálisan kapcsolódik a globális termelési folyamatokba, a világon mindenütt biztosítva a legrövidebb utat gyártó és felhasználó között. A cég széles termékporfóliója mintegy 11 000 terméket tartalmaz, melyek minden komponense a modern gyárak nélkülözhetetlen eleme. A Schunk pillanatnyilag a világon egyedüliként komplett rendszereket kínál a szerszám és munkadarbbefogáson át az automatizált gépkiszolgálás és automatizált gyártás területén.

Turck

A Turck az ipari automatizálás berendezéseinek egyik vezető gyártója. 30 leányvállalatunk mintegy 4800 alkalmazottjával, valamint további 60 országban jelen lévő értékesítési partnereinkkel világszerte állunk ügyfeleink rendelkezésére. Érzékelők, terepi buszrendszerek, csatlakozások és az interfész technológia, valamint az ember-gép kezelőfelületek (HMI) és az RFID rendszerek szakértőjeként hatékony megoldásokat kínálunk gyártóüzemek és folyamatok automatizálásához.

 


Előadók

Egy évszázadnyi szakmai tapasztalat egy asztalnál!

Nizsalócki Bálint

Cégvezető

Euchner

Mezei Tamás

Ügyvezető

FANUC

Nagy József

Ügyvezető

Lenze

Vitányi Róbert

Cégvezető

Schunk

Estók Tibor

Ügyvezető

Turck

 


Bemutatók

A kiállítók a székház bemutatótermében érdekes, interaktív és szemléletes bemutatókkal készülnek, hogy a panelbeszélgetésben említett témákat a gyakorlatban is bemutathassák. A FANUC teljesen felszerelt, több tucatnyi bemutatóeszközén, robotján, szerszámgépén, fröccsöntőgépén és automatizált rendszerén túl a Lenze, Euchner, Turcck és Schunk a saját bemutatóeszközeit is csatarendbe állítja, igazi vásári, és egyben workshop-os hangulatot varázsolva a bemutatóterembe. 

 

Kövessen minket közösségi média csatornáinkon!